top of page

Nettbutikk med kunsttrykk

Oppdatert: 28. jan. 2022

Nå har jeg endelig fått på plass en nettbutikk der dere kan kjøpe maleriene mine printet på kunstpapir.


På denne siden finner du et utvalg av mine malerier, tilgjengelig som kunsttrykk. Alle bildene trykkes på 308g Hahnemühle FineArt kunstpapir, håndkoloreres, nummereres og signeres. Hvert enkelt eksemplar blir unikt da jeg håndkolorerer og legger på gull før det pakkes godt inn og sendes til mottaker.


GiclèeLAB gjennomfører hele prosessen fra digitalisering til trykking. Alt fra foto til printer er kalibrert for best mulig gjengivelse. Du kan lese mer om prosessen fra maleri til kunsttrykk her.
Siste innlegg

Se alle

AGENDA 2022

Les om meg i AGENDA. Les om da jeg solgte bilde til Robert Redford og Oprah Winfrey.

Comments


bottom of page